Grac Maraton 2018

25 Grac Maraton je okupio oko 10 hiljada trkača koji su trčali u više trka, polumaraton, maraton, četvrt maraton, štafetni maraton, kao i fun run od 5 km.

TRKLIGA - škola trčanja sa Luciom Kimani

Trkački rekreativni klub, Banja Luka, organizator Banjalučkog polumaratona 2018. i humanitarne TRKLIGE, organizuje školu trčanja TRKRUN za sve odrasle osobe od 16 do 69 godina. Upis je u toku a škola sa radom počinje 4. februara.

Najbolja trka u 2017. godini

S obzirom da je kraj godine, vrijeme je da objavimo rezultate ankete "Koja je trka po vašem mišljenju najbolja u 2017. godini".

Trka za prikupljanje paketića

Atletski klub invalida “Vrbas” i Atletski klub Banjaluka u sklopu Banjalučke trkačke lige 17. decembra u 10 časova organizuju humanitarnu trku “MF banka Banjalučka zimska trka”.

Najbolja trka u 2017. godini

Koja je trka, po vašem mišljenju, bila najbolja u ovoj godini.

ODRŽAN 7. ADRIA ADVENT MARATON

Uprkos velikoj buri i niskim temperaturama Crikveničani i njihovi posjetioci još su jednom pokazali koliko vole sport i rekreaciju

Humanitarna trka: Treće kolo Trk lige

Trkački rekreativni klub iz Banjaluku organizuje treće kolo TRK LIGE, trke na 5 km sa humanitarnim karakterom koja će biti održana u subotu, 25. novembra, sa početkom od 10 časova.

ADRIA ADVENT MARATON 2017

Crikvenica će prvog vikenda u decembru još jednom biti domaćin jedinom profesionalnom međunarodnom trkaćem maratonu i polumaratonu u Evropi koji se trči neposredno uz morsku obalu. Sedmo izdanje Adria Advent Marathona održaće se u nedjelju 3.12.2017.

Drugo kolo TRK LIGE

Trkački rekreativni klub iz Banjaluku organizuje drugo kolo TRK LIGE sa humanitarnim karakterom koja će biti održana u nedjelju, 22. oktobra sa početkom od 10 časova.

1.Bilećki polumaraton

05.11.2017. Polumaraton u srcu Hercegovine.

TRK LIGA - Trka sa humanitarnim karakterom

Trkački rekreativni klub iz Banjaluku organizuje TRK LIGU s humanitarnim karakterom. Prva trka biće organizovana u nedjelju 24. septembra sa početkom od 9 časova.

Banjalučka trkačka liga - treća trka

U sklopu Banjalučke trkačke lige 03.09.2017 u 19h na Trgu Krajine održaće se trka za djecu do 14 godina, a nakon toga u 19:30 održaće se trka na 3 km za odrasle. Pravo učešća imaju svi koji se prijave na fb stranici BTL najdalje do 25.08.2017.

1.Noćni polumaraton u Banjaluci

Ideja za noćni polumaraton je došla nakon prve noćne trke Banjaluka Night Run, koja je održana prošle godine. Ove godine smo odlučili da napravimo polumaraton, zajedno sa još tri trke prilagođene za sve uzraste i mogućnosti trkača.

Krupa na Vrbasu: 1. Ilindanski cener

Trka na 10 kilometara u Krupi na Vrbasu, pod nazivom “Ilindanski cener” biće održana 30. jula sa početkom od 9 časova. Ova trka organizuje se u saradnji sa TRK-om iz Banjaluke.

Podržimo ''festival trčanja'' na Palama

Prvi Pale polumaraton održaće se 19.08.2017, a organizator trke je ARK Akademac Pale. U okviru programa organizovane su 4 trke: polumaraton, polumaraton u paru (štafete sastavljene od dva člana), trka zadovoljstva na 5km, i trka djece sa posebnim potrebama.

I Dubica trči! Podržimo!

AK Kozarska Dubica 2. Polumaraton 2017 Rezervišite 6. avgust za 2. polumaraton u Kozarskoj Dubici Drugi polumaraton u Kozarskoj Dubici održava se 6. avgusta, a organizatori trke su AK “Kozarska Dubica” i TRK iz Banjaluke. U okviru trke organizuje se polumaraton i trka na 5km, a start i cilj je u centru Kozarske Dubice sa početkom od 19 časova. Pored glavne trke biće organizovana dječija trka, isti dan, sa početkom od 18 časova.

Banjalučani položili test humanosti

Druga po redu, od četiri trke, predviđene u sklopu Banjalučke trkačke lige, je iza nas, uspješno obavljena. Danas, sa početkom u 10 časova na Banj brdu u Banjaluci, startovalo je oko 130 trkača, zaljubljenika u trčanje, različite starosne dobi i fizičke spremnosti, ali izuzetno dobre volje. Trka je bila humanitarnog karaktera, samim tim rezultat je bio u drugom planu.

Trčanje i humanost

Koliko je trčanje postalo popularno kod nas, ne govore samo parkovi prepuni zaljubljenika u trčanje, već i sve veći broj organizovanih trka. Jedna od četiri trke, predviđene u sklopu Banjalučke trkačke lige, je iza nas, uspješno obavljena. Došlo je i vrijeme za drugu po redu,, koja je planirana za 18.06.2017, sa početkom u 10h, na Banj Brdu, u Banjaluci.

3. Banjalučki polumaraton

Danas je održan polumaraton u Banjaluci. Učestvovalo je nešto više od 5000 trkača, od kojih je oko 1500 učestovavlo u polumaratonskoj trci.

Polumaraton "Gradiška 2017"

Danas je održan prvi polumaraton u Gradišci, koji je okupio veliki broj zaljubljenika u trčanje u 3 trke.