NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34

Pegasus su patike sa velikim brojem izdanja, a najnovija verzija nosi broj 34. Patike prate trend svojih prethodnika, a to je da pružaju udobnost, zaštitu stopala, a sve to sa dosta visokim kvalitetom izrade. Patike su prije svega namijenjene trkačima koji nemaju naglašenu pronaciju, odnosno koji imaju dovoljno visok svod stopala

3D štampane patike

3D štampane patike postoje već nekoliko godina unazad, brendovi ka što su New Balance, Nike, Addidas su koristili 3D štampu za izradu đonova patika, ali to su bili ili prototip ili ekskluzivno za elitne trkače i nisu bili dostupni za šire narodne mase

"Minimalističke" patike utiču na smanjenje povreda?

Najnovije istraživanje na Eskseter Univerzitetu je pokazalo da minimalističke patike i doskok na gornji dio stopala značajno apsorbuju silu udara. Istraživanje u kome je učestvovalo 29 trkača je pokazalo da minimalističe patike i doskok gornjim dijelom stopala bolje apsorbuju silu udara od trkača koji su nosili normalne patike, bez obzira da li je njihov doskok bio petom ili gornjim dijelom stopala.

Kako da osušite patike što brže i jednostavnije

Nakon što se obuća ukvasi, nailazimo na problem kako je osušiti, kako u tim istim patikama trčati sutradan, ili još gore uveče. Kako da to bude što jednostavnije, bez mnogo muke i napora, a što brže?

Supernova Glide Boost 8

Veoma izdržljiva adidasova patika. Daje vam stabilnost, komfort i responsive osjećaj u nogama.

Adidas Energy Boost 3

Trčite kao po oblacima u energy boost patikama.

Nike Air Zoom Pegasus 33

Pegasus 33 je neutralna patika visokog kvaliteta izrade, koja dobro štiti nogu, namijenjena prije svega laganim treninzima i većim dužinama.

Odaberite odgovarajuće patike

Pročitajte savjete kako odabrati odgovarajuće patike za trčanje.